Engineering software

SSEB engineers werken met state-of-the-art 3D CAD software zoals Catia, Siemens NX (waaronder ook de module Progressive Die Design), Siemens PLM, CodeSysAutoForm en EPLAN Pro Panel. SSEB is in het bezit van alle benodigde licenties en alle engineers houden hun theoretische kennis van deze programma’s up-to-date.

Voor veel van onze klanten is het werken met bovenstaande software programma’s een vereiste. De kennis en ervaring met het werken met deze software is een grote meerwaarde van SSEB. Niet zelden werken SSEB engineers in multidisciplinaire teams en wordt er in de systemen samengewerkt.
Uiteraard wordt alle informatie per project beschermd en is zeer vertrouwelijk. De ervaring en kennis die voor klanten wordt opgedaan wordt veilig geborgd in de gebruikte engineering software. De klant én SSEB kunnen deze kennis bij vervolgprojecten gebruiken om steeds efficiënter en sneller te kunnen werken.

Unieke materialenkennis in engineering software

Bij SSEB weten we dat alleen kennis van deze programma’s onvoldoende is. Ervaring en praktijkkennis zorgen ervoor dat de SSEB engineers de resultaten van onderzoeken en berekeningen ook goed weten te interpreteren en tot slimmere oplossingen komen.

SSEB borgt in de engineering software ook de unieke materialenkennis van SSEB. Opgebouwd in de afgelopen 20 jaar.

Engineeringsopdracht?

Nodig SSEB eens uit voordat u begint. De SSEB engineers denken graag al tijdens de ideefase met u mee. Zo komen we samen sneller tot slimmere oplossingen. SSEB gelooft in korte lijnen en een persoonlijke resultaatgerichte aanpak. Daarom praat u bij SSEB altijd direct met de engineer. Die komt ook graag even langs voor een vrijblijvende kennismaking. Belt of mailt u hem even voor een afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.