SSEB Systems

Turnkey:
van ontwikkeling
tot en met
(serie)productie

Klanten die de ontwikkeling en
engineering niet willen scheiden
van de uiteindelijke productie
kunnen bij SSEB Systems terecht.

Ontdek hoe wij dit doen
SSEB Systems is de productietak van SSEB voor turnkey levering van machines, producten, gereedschappen, mallen, kasten en meer.

SSEB Systems

Alles in één hand

SSEB neemt, indien gewenst, de gehele verantwoording van uw totale project over. Van conceptontwikkeling, prototyping, engineering, fabricage tot en met levering van de producten, gereedschappen of machines. En ook daarna kunt u op SSEB Systems rekenen voor de service en het onderhoud. De productie ligt in handen van SSEB Systems, de andere tak van SSEB.

Waar nodig maakt SSEB Systems bij de productie gebruik van gerenommeerde partners. Deze partners zijn geselecteerd op basis van de aanwezige expertise binnen specifieke producten en sectoren. Transparantie daarin vinden we erg belangrijk.

SSEB Systems staat dicht bij de klant. Onze kennis van uw praktijk is mede bepalend voor ons en uw succes. Zo ook de heldere communicatie over alle ins en outs en de voortgang van trajecten. Daarom werken we met korte lijnen en ziet u ons engineers ook bij u op de werkvloer. SSEB engineers werken regelmatig in multidisciplinaire teams samen met uw medewerkers.

Een idee voor een nieuw product of behoefte aan een productverbetering?

Als u een partner zoekt die naast de ontwikkeling en engineering ook de productie over kan nemen, dan heeft het zeker zin om eens een vrijblijvende afspraak met SSEB te plannen. Neemt u contact met ons op?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.