Engineering

Kennis, ervaring en betrokkenheid

SSEB engineers zijn gespecialiseerd in product engineering, tooling engineering, machine engineering, proces engineering en reverse engineering binnen diverse sectoren. Hierbij kan het gaan om nieuwe producten, processen, machines en gereedschappen, maar ook om het doorontwikkelen ervan.

Onze engineers werken nauw samen met uw medewerkers, zijn regelmatig onderdeel van multidisciplinaire teams en verrichten flexibel en op maat de werkzaamheden. SSEB kunt u voor elke fase van uw project inschakelen en voor elke expertise. Van de ontwikkeling tot en met de turnkey oplevering van de producten.

Om al direct bij de idee-fase betrokken te worden bij het project, heeft de voorkeur van de SSEB engineers. Op dat moment ventileert u uw wensen en eisen en kan SSEB haar kennis en ervaring met u delen. Door al in een vroeg stadium de mogelijkheden en onmogelijkheden scherp te krijgen en goed vooronderzoek te doen worden kosten en tijd in het verdere proces bespaard. Het voordeel van SSEB zit mede in de bundeling van kennis van ontwerp, engineering én produceren.

SSEB engineers kennen de laatste stand der techniek en zijn up-to-date met de theoretische vakkennis. Ze integreren techniek, automatisering en IT. Onze aanpak staat bekend als pragmatisch en resultaatgericht. Slimme oplossingen die in de praktijk werken. De SSEB engineers kennen de praktijk, staan in direct contact met u en zijn regelmatig bij klanten op de werkvloer te vinden.

Langdurige relaties profiteren van efficiëncy en creativiteit door enorme klantenkennis

U werkt continu aan concurrentievoordeel en zoekt naar slimme innovaties. Deze wilt u snel en direct goed op markt brengen met een hoog rendement. Dit snappen wij bij SSEB helemaal. Wij werken hier graag aan mee en worden steeds beter als we langer voor u werken.

Bij SSEB wordt namelijk alle kennis en ervaring die we opdoen tijdens projecten geborgd in onze systemen. Dat maakt het volgende project efficiënter voor beide partijen. En hoe beter we onze klanten kennen, des te creatiever we worden. Vraag dat maar aan onze huidige klanten, die geven de enorme klantenkennis als belangrijke meerwaarde van SSEB aan.

State-of-the-art 3D engineeringsoftware

Voor de engineeringswerkzaamheden maken de SSEB engineers gebruik van state-of-the-art 3D engineeringsoftware, zoals Catia, Siemens NX, Siemens PLMAutoForm en EPLAN.

Specialisaties in engineering

Meer weten over de verschillende specialisaties in engineering? Klik op de link.
product engineering
tooling engineering
machine engineering
proces engineering
reverse engineering

Engineeringsvraagstuk?

We sparren graag met u zodat u direct kunt ervaren hoe SSEB denkt en werkt. Bij SSEB staat u altijd in direct contact met de engineer, dus ook tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Belt of mailt u even voor een afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.