Assemblage

Van engineering naar productie, naar assemblage en meer: SSEB

Systemen, complete (speciaal) machines, gereedschappen, apparaten, opspanmallen, controlemallen, lasmallen, besturingskasten en andere zeer specifieke producten, kunnen in de productiehal van SSEB geassembleerd worden. Nauwkeurig en efficiënt. Dit betreft ook de technische assemblage van bijvoorbeeld elektrische, hydraulische en pneumatische delen. Assembleren is voor SSEB een kernactiviteit.

Van A tot Z alles in één hand, turnkey

Het doel van SSEB is het ontzorgen van opdrachtgevers van ideefase tot en met eindproduct en het bieden van een complete service. Op maat en geheel flexibel kunnen klanten gebruik maken van de verschillende expertise van SSEB. De laatste jaren merken we een groeiende vraag naar totale ontzorging. Op deze turnkey aanpak is SSEB helemaal ingericht en kostentechnisch zeer interessant.

Zo laten klanten ons meedenken, ontwikkelen, engineeren, automatiseren, produceren, assembleren en installeren. Ook het totale projectmanagement, de inkoop van onderdelen en keuringen zijn onderdelen van de turnkey aanpak van SSEB.

Opslag halffabricaten – onderdelen

Onderdelen die benodigd zijn voor de assemblage kunnen door SSEB worden ingekocht en opgeslagen. SSEB beschikt over voldoende opslagcapaciteit.

Testfase en transport

Professionele assemblage betekent ook controleren, testen en al in een vroeg stadium nadenken over het latere transport.

Om op uw werkvloer snel en zonder problemen te kunnen starten wordt alles, zover als mogelijk, volledig opgebouwd in onze productiehal en zeer grondig getest. Uw product moet voldoen aan de gestelde eisen qua functionaliteit, kwaliteit, snelheid, prestatie en kosten. Voor zover van toepassing en gewenst, kunnen uw producten ook door de SSEB engineers op uw werkvloer gemonteerd worden. De validatie en installatie geschiedt door SSEB engineers. Uw medewerkers krijgen de benodigde instructies en SSEB is ook later voor onderhoud of bij een storing snel ter plekke.

Bij de ontwikkeling en productie houden we uiteraard al rekening met het latere transport. Grote machines en apparaten assembleren we in delen zodat ze over de gehele wereld getransporteerd kunnen worden. Ook dit logistieke proces nemen we klanten uit handen.

Meer weten over de assemblage of de turnkey aanpak van SSEB?

Wij ontzorgen u graag en nodigen u uit voor een gesprek! Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.