Semiconductors

Ontwikkeling en engineering voor de semiconductor sector

SSEB engineers werken graag met klanten samen aan complexe technische vraagstukken. Van ideefase tot en met turnkey levering, service en onderhoud van machines, gereedschappen en producten.

Nauwkeurige productiemethoden, snellere marktintroducties, een hogere productiecapaciteit, procesoptimalisatie, meer rendement, … het zijn alle vragen die u aan SSEB voor kunt leggen. We verdiepen ons graag in uw problematiek. SSEB engineers hebben ervaring in diverse sectoren en beschikken naast de up-to-date vakkennis ook over de broodnodige praktijkkennis. SSEB engineers staan dicht bij de klant. Uw staat in direct contact met uw engineer.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling en finale producten, kunt u SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare leveranciers en partners.

Dankzij de brede expertise kunnen SSEB engineers op veel terreinen worden ingezet. We werken op maat en flexibel aan uw projecten. SSEB engineers kennen hun klanten en weten waar ze meerwaarde kunnen leveren. Bij grote projecten kunnen zij het projectmanagement van u overnemen of zitting nemen in multidisciplinaire teams.

Wilt u weten wat SSEB kan betekenen voor semiconductor bedrijven? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.