Siemens NX

Slimmere oplossingen met behulp van Siemens NX

Als SSEB engineers worden gevraagd om mee te werken aan de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten, gebruiken ze graag de geavanceerde ontwerptools van Siemens NX. SSEB engineers hebben de up-to-date theoretische kennis van Siemens NX en veel ervaring in het ontwerpen met Siemens NX.

Siemens NX biedt het hoogste niveau van integratie tussen alle disciplines in een open samenwerkingsomgeving. Siemens NX zorgt ervoor dat het gehele productontwikkelingsproces met behulp van toonaangevende ontwerptools en ontwerptechnologieën wordt gestroomlijnd en versneld.

Siemens NX: snel, flexibel en efficiënt producten ontwerpen

Siemens NX is superieur in kracht, veelzijdigheid en productiviteit. Siemens NX engineers kunnen dankzij het programma sneller en efficiënter werken aan alle ontwerptaken. Van 2D layout tot 3D modellering, assemblageontwerp, tekenen en documenteren.

Bovendien kunnen de Siemens NX engineers van SSEB dankzij de synchronous technology van Siemens NX probleemloos gegevens en modellen van andere CAD systemen importeren, gebruiken en aanpassen.

Met de Siemens NX visuele rapportage en analyse kunnen onze engineers direct proces- en productinformatie verzamelen en de invloed ervan visualiseren binnen de context van het 3D ontwerp. Deze visuele synthese van PLM-gegevens versnelt het ontwerpproces en maakt het nemen van beslissingen eenvoudiger.

Complexe producten? Siemens NX!

De Siemens NX tools voor assemblageontwerp hebben zoveel kracht en capaciteit dat ze te gebruiken zijn voor de meest complexe assemblages, zelfs al hebben ze duizenden onderdelen. De SSEB engineers kunnen volledige multi-CAD digitale mockups maken met Siemens NX en daardoor snel problemen identificeren en oplossen.

Validatie van het productontwerp in Siemens NX

Siemens NX biedt geïntegreerde, geautomatiseerde mogelijkheden voor het valideren van het productontwerp. Dat maakt het eenvoudiger om ontwerpen te produceren die aan uw eisen voldoen. Onze engineers kunnen voortdurend de ontwerpen monitoren om te bekijken of ze aan de standaarden van uw bedrijf en uw sector voldoen.

Het borgen van kennis

In het Siemens NX programma kunnen de SSEB engineers alle ontwerp en proces gegevens opslaan. Door deze kennis te borgen kunnen we bij volgende projecten de productiviteit verbeteren en de kosten verlagen.

Productontwerp met Siemens NX?

SSEB engineers helpen u graag bij de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten. We kunnen met behulp van Siemens NX het ontwerp maken en nog veel meer voor u betekenen. Wilt u SSEB leren kennen? Of een vrijblijvend gesprek plannen met een van onze Siemens NX engineers? Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.