Over SSEB

SSEB engineering: up-to-date technische kennis, veel ervaring en super meedenken

Dat is de mond-tot-mond reclame waardoor SSEB veel nieuwe klanten krijgt. Het zijn de kernwaarden waar SSEB voor staat. Kernwaarden die de SSEB engineers alleen waar kunnen maken door de sectoren waarin ze werken goed te kennen, door hun expertise up-to-date te houden, door extreme klantenkennis, met state-of-the-art software en door met slimme oplossingen te komen.

Lees meer over SSEB, Smart Solutions Engineering Boxmeer
sseb-engineering-ingenieursbureau-tooling-engineering-product-machine-proces

Over SSEB en SSEB Systems

Smart Solutions Engineering Boxmeer

SSEB is een ingenieursbureau waar een team van ervaren engineers ontwikkelt, optimaliseert, simuleert, analyseert, berekent, controleert, tekent en automatiseert. Er wordt gewerkt voor diverse sectoren en aan diverse producten. Klanten in Duitsland en Nederland schakelen SSEB in op onderdelen of voor het gehele projectmanagement.

SSEB heeft de kennis, creativiteit en ervaring in huis om te ondersteunen bij innovaties, productontwikkeling en procesoptimalisatie vanuit de verschillende vakgebieden mechanica, pneumatiek, hydraulica, automatisering, aandrijftechniek en robotica.

SSEB Systems, de andere tak van SSEB, neemt, als u dat wenst, de daadwerkelijke turn-key realisatie van de producten, gereedschappen, tooling, machines en apparaten op zich. Dit gebeurt deels in eigen huis, maar SSEB Systems werkt bij de productie ook al jaren samen met betrouwbare en stabiele partners. Deze partners zijn geselecteerd op basis van de aanwezige expertise binnen specifieke sectoren.

Het SSEB team

De menselijke maat

Bij SSEB werkt een vast en hecht team van ervaren en hoogopgeleide engineers al sinds 2010 samen aan projecten voor klanten in diverse sectoren.

De vaste contactpersonen en aanspreekpunten voor klanten zijn de SSEB engineers Frank Hubers, Marcel Franssen en Michel Stroher.

De menselijke maat is onze belangrijkste kernwaarde. Die benadrukken we in onze gehele bedrijfsvoering. Onze klanten ervaren dit door:
– het rechtstreekse contact met de engineer
– de betrokkenheid en kennis van uw producten en doelen
– de bezoekjes op uw werkvloer en praktische kennis

Engineering door SSEB. Ingenieursbureau voor tooling engineering, proces engineering, product engineering, reverse engineering en machine engineering.

Over SSEB

Historie

Na 20 jaar ervaring in het engineren en produceren van gereedschappen/tooling voor de automotive industrie nam ingenieur Frank Hubers het initiatief om in 2010 een eigen ingenieursbureau op te richten, Smart Solutions Engineering Boxmeer. Al snel werd daar SSEB Systems aan toegevoegd voor klanten die ook de productie aan SSEB uit handen geven.

Kennis maken met SSEB?

Graag maken we een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.