Machinebouw

Ontwikkeling en engineering van machines en speciaal machinebouw

Complexe technische vraagstukken en slimme oplossingen bedenken, daar draait het om bij SSEB. We helpen bedrijven en machinebouwers bij de ontwikkeling, de engineering en tal van onderzoeken en analyses. De expertise van SSEB is breed, zo zijn onze engineers ook gespecialiseerd in (speciaal) machinebouw en kunt u hen vragen om samen een productieproces te optimaliseren. SSEB kan daarnaast ook de bouw van een speciaalmachine realiseren.

In deze tijd moet de productie alsmaar sneller en goedkoper. SSEB kan bedrijven daarbij helpen. SSEB opereert in diverse sectoren. Die kennis komt goed van pas. Ook het beleid van SSEB dat alle engineers moeten beschikken over klantenkennis en geregeld de werkvloer moeten bezoeken voor de broodnodige praktijkkennis, werken in het voordeel bij het bedenken van slimme oplossingen.

SSEB gaat de uitdaging graag aan. SSEB engineers bijten zich vast in de materie, delen hun kennis en werken samen met uw medewerkers in multidisciplinaire teams. Op maat en flexibel.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling, maar ook finale producten, kunt u SSEB inschakelen.

Wilt u meer weten over onze toegevoegde waarde? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

Productie automatisering, proces automatisering, industriële automatisering. In combinatie met een speciaalmachine kan een productieproces optimaal geautomatiseerd worden.
PROJECTEN MACHINEBOUW SECTOR

Klik hier voor een paar voorbeelden van onze projecten in de machinebouw sector.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.