Machinebouw

Ontwikkeling en engineering voor machinebouwers

Complexe technische vraagstukken, slimme oplossingen bedenken, daar draait het om bij SSEB. We helpen machinebouwers bij de ontwikkeling, de engineering en tal van onderzoeken en analyses. De expertise van SSEB is breed. Zo kunt u SSEB engineers ook vragen om samen met u bij uw klant het productieproces te optimaliseren. In deze tijd moet de productie alsmaar sneller en goedkoper. SSEB kan bedrijven daarbij helpen.

SSEB opereert in diverse sectoren. Die kennis komt goed van pas. Ook het beleid van SSEB dat alle engineers moeten beschikken over klantenkennis en geregeld de werkvloer moeten bezoeken voor de broodnodige praktijkkennis, werken in het voordeel bij het bedenken van slimme oplossingen.

SSEB gaat de uitdaging graag aan. SSEB engineers bijten zich vast in de materie, delen hun kennis en werken samen met uw medewerkers in multidisciplinaire teams. Op maat en flexibel.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling, maar ook finale producten, kunt u SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare partners, waaronder machinebouwers.

Wilt u meer weten over onze toegevoegde waarde voor machinebouwers? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

PROJECTEN MACHINEBOUW SECTOR

Klik hier voor een paar voorbeelden van onze projecten in de machinebouw sector.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.