Automotive

Ontwikkeling en engineering voor de automotive sector

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, engineering, simulatie, procesoptimalisatie en projectmanagement in de automotive industrie, is de automotive industrie dé sector waar SSEB engineers uitblinken in kennis en ervaring. Met een veelzijdige expertise. Zo wordt SSEB zelfs ver over de grenzen door OEM’s en toeleveranciers, zoals gereedschapsmakerijen, gevraagd mee te denken en engineeren. We durven zelfs te beweren dat onze ervaring op het gebied van Automotive Tooling en op het gebied van Automotive AutoForm simulaties uniek is.

Voor de automotive industrie is de ervaring van SSEB enorm waardevol. Maar net zo waardevol is ook de materiaalkennis die SSEB in 20 jaar heeft opgebouwd en geborgen in haar systeem. Unieke informatie over staal, titanium en aluminium, opgedaan tijdens 20 jaar simuleren en testen. Dergelijke kennis en ervaring leidt tot slimme oplossingen waarmee automotive bedrijven betere producten kunnen maken en rendabeler kunnen produceren.

In combinatie met een speciaalmachine kan een productieproces optimaal geautomatiseerd worden.

SSEB gaat de uitdaging graag aan. SSEB engineers bijten zich vast in complexe technische vraagstukken. Delen hun kennis, staan dicht bij de klant en werken samen met uw medewerkers in multidisciplinaire teams. Gereedschappen, tooling, machines en producten ontwikkelen voor de automotive industrie, daar zijn de SSEB engineers dagelijks mee bezig. Op maat en flexibel.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling, maar ook finale producten, kunt u SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare leveranciers en partners.

Wilt u meer weten over onze ervaring in de automotive industrie? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

PROJECTEN AUTOMOTIVE SECTOR

Klik hier voor een paar voorbeelden van onze projecten in de automotive sector.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.