Verpakkingsindustrie

Ontwikkeling en engineering in de verpakkingsindustrie

Het moet allemaal steeds sneller, beter, unieker, in kleinere aantallen en goedkoper. Ook de verpakkingsindustrie heeft te maken met deze eisen en ook de kortere tijden waarin het een en ander gerealiseerd moet worden. In veel sectoren volgen innovaties elkaar snel op en is de concurrentie hevig. De time-to-market is soms essentieel voor het succes van uw klant. Mogelijk kan SSEB u, of samen met u, uw klanten, met deze problematiek helpen. Complexe technische vraagstukken, slimme oplossingen bedenken, daar draait het om bij SSEB. SSEB heeft veel ervaring in productontwikkeling, engineering, speciaal machinebouw en procesoptimalisatie. We helpen verpakkingsbedrijven bij de ontwikkeling en de engineering van hun producten en de manier waarop ze die produceren. Daarvoor beschikt SSEB over een veelzijdige expertise.

SSEB gaat de uitdaging graag aan. SSEB engineers bijten zich vast in de materie, delen hun kennis en werken samen met uw medewerkers in multidisciplinaire teams. Op maat en flexibel.

SSEB engineers staan dicht bij de klant. Wij houden van korte lijnen. U staat rechtstreeks in contact met onze engineers. De brede praktijkkennis en klantenkennis van SSEB engineers draagt bij aan slimme oplossingen.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling, maar ook finale producten, kunt u SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare leveranciers en partners.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van SSEB voor verpakkingsbedrijven? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

PROJECTEN VERPAKKINGSBEDRIJVEN

Klik hier voor een paar voorbeelden van onze projecten voor verpakkingsbedrijven.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.