Catia

Hét state-of-the-art 3D CAD programma

Catia is hét 3D CAD programma voor het ontwerpen van constructies. Door de integratie van de conceptualisering, de vormgeving, de opbouw tot en met de functie-analyse wordt met Catia tijd en geld bespaard.

Het Catia software programma wordt wereldwijd veel gebruikt bij het ontwerpen van auto’s, vliegtuigen en schepen. Voor veel SSEB klanten in bijvoorbeeld de automotive, aerospace en offshore sector, is het een must dat SSEB met Catia werkt. Dit geldt zowel voor de fabrikanten zelf als voor de toeleveranciers, de OEM’s.

De Catia engineers bij SSEB gebruiken het Catia software programma bij diverse expertises. Een zeer belangrijke expertise van SSEB is het met Catia engineeren van tools (gereedschappen) ten behoeve van de automobielindustrie en de luchtvaartindustrie.

Uitgebreide kennis en ervaring Catia V5 engineering

De SSEB Catia engineers hebben up-to-date theoretische vakkennis van Catia én veel ervaring in het werken met Catia voor uiteenlopende projecten in diverse sectoren. SSEB Catia engineers staan bovendien dicht bij de praktijk. Ze gebruiken die praktijkkennis bij het ontwerpen en zorgen dat alle ervaringen en resultaten in het SSEB systeem worden geborgd. Zo kunnen onze Catia engineers bijvoorbeeld ook gebruik maken van de unieke materialenkennis van SSEB.

Behoefte aan Catia engineering?

Wilt u weten wat de SSEB Catia engineers voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.