Gereedschapmakerij

Ontwikkeling en engineering voor de gereedschapmakerij

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, engineering, simulatie, procesoptimalisatie en projectmanagement in de gereedschapmakerij, is deze sector, naast de automotive industrie dé sector waar SSEB engineers uitblinken in kennis en ervaring. Met een breed en compleet aanbod van expertise, ontwikkelt en engineert SSEB gereedschappen voor gereedschapmakerijen in Nederland, Duitsland en België. SSEB is al vele jaren een zeer bekende naam als het gaat om Automotive Tooling. In de loop der jaren zijn daar veel sectoren aan toegevoegd.

SSEB engineers maken gebruik van een unieke databron aan materialenkennis, in 20 jaar opgebouwd en geborgen in de SSEB systemen. Mede daardoor kunnen we stellen uniek te zijn in AutoForm simulaties. Deze kennis komt uiteraard ook op vele andere gebieden goed van pas.

Voor gereedschapmakers is alle ervaring van SSEB enorm waardevol. Met SSEB is het daarnaast prettig werken. SSEB staat dicht bij de klant, beschikt over een enorme hoeveelheid klantenkennis, komt regelmatig op uw werkvloer voor de broodnodige praktijkkennis en bijt zich vast in complexe technische vraagstukken die vragen om slimme oplossingen.

Gereedschappen, tooling, machines, producten ontwikkelen en processen optimaliseren, daar is SSEB dagelijks mee bezig. Op maat en flexibel.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling, maar ook finale producten, kunnen klanten SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare leveranciers en partners, waaronder ook gereedschapsmakers.

Wilt u meer weten over onze ervaring in de gereedschapsmakerij? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

PROJECTEN GEREEDSCHAPMAKERIJ SECTOR

Klik hier voor een paar voorbeelden van onze projecten in de gereedschapmakerij sector.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.