Witgoed

Ontwikkeling en engineering in de witgoed sector

Het moet allemaal steeds sneller, beter, unieker, in kleinere aantallen, minder zwaar, duurzamer en goedkoper. Als geen andere sector heeft de witgoed sector te maken met deze soms contrasterende eisen. De time-to-market wordt steeds korter maar is vaak essentieel voor het marketingsucces. Dat betekent dat u flexibel moet zijn, snel moet kunnen schakelen, in machines, gereedschappen, bewerkingen, en meer.

SSEB erkent deze problematiek. Het zijn complexe technische vraagstukken waarvoor slimme oplossingen moeten worden bedacht. Voor deze vraagstukken bent u bij SSEB aan het juiste adres. SSEB heeft veel ervaring in onder andere productontwikkeling, engineering, tooling, speciaal machinebouw en procesoptimalisatie. We helpen witgoed fabrikanten om producten slim te ontwikkelen zodat ook de productie ervan rendabel is en voldoet aan alle hedendaagse eisen. SSEB ontwikkelt, engineert, simuleert, analyseert, optimaliseert, maakt prototypes en beschikt over de kennis en een printer voor 3D metaal printen. De expertise van SSEB is breed inzetbaar.

SSEB gaat de uitdaging graag aan. SSEB engineers bijten zich vast in de materie, delen hun kennis en werken samen met uw medewerkers in multidisciplinaire teams. Op maat en flexibel. Ze staan dicht bij de klant, houden van korte lijnen. Zo staat u bij SSEB altijd rechtstreeks in contact met onze engineers.

Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling, maar ook finale producten, kunt u SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare en hoogwaardige leveranciers en partners.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van SSEB voor de witgoed industrie? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

PROJECTEN WITGOED SECTOR

Klik hier voor een paar voorbeelden van onze projecten voor witgoed industrie.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.