Siemens PLM

Product Lifecycle Management

SSEB gebruikt de Siemens PLM software om u in de gelegenheid te stellen alle informatie en werkzaamheden gedurende de gehele levenscyclus van uw product efficiënt te beheren. Van concept, idee, ontwerp, productie, service en verkoop. U kunt Siemens PLM gebruiken als uw informatie management systeem of als een ondernemers strategie om uw medewerkers wereldwijd, maar ook toeleveranciers, samen te laten werken in aparte teams.

In Siemens PLM kunnen alle gegevens, processen en bedrijfssystemen worden geïntegreerd, kan worden gewerkt aan ontwerpen, productieprocessen en support, waarbij tevens alle resultaten en opgedane kennis wordt geborgd in het systeem. Met Siemens PLM kunnen gezamenlijk en aan de hand van feiten gefundeerde beslissingen worden genomen binnen elke fase van de product levenscyclus.

Diverse functies en technologieën kunnen door Siemens PLM worden geconvergeerd, zoals:
– Product data management (PDM)
– Computer-aided design (CAD)
– Computer-aided manufacturing (CAM)
– 3D -computer aided engineering (CAE) en simulatie
– Predictive analytics techniek
– Mechatronische systeem simulatie (1D CAE)
– Eindige elementen analyse (FEA)
– Modale testen en analyseren
– Digitale productie
– Manufacturing operations management (MOM)

Samen innoveren met Siemens PLM software

Siemens PLM kunt u zien als een digitaal platform waarin alle informatie wordt geborgd over een product en waarmee mensen over de hele wereld samen kunnen innoveren door ze op specifieke momenten specifieke toegang tot het systeem te geven.

Zo zetten de SSEB engineers voor bedrijven in diverse sectoren Siemens PLM software op of krijgen toegang tot de Siemens PLM software van de klant.

In gesprek met SSEB engineers over Siemens PLM?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om uw productlevenscyclus en uw innovaties? We leggen graag onze werkwijze aan u uit! Bel of mail ons even voor een vrijblijvende afspraak.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.