Energie

Ontwikkeling en engineering voor de energie sector

SSEB engineers werken graag met klanten samen aan complexe technische vraagstukken. Van ideefase tot en met turnkey levering, service en onderhoud van machines, gereedschappen en producten.

Dankzij de brede expertise kunnen SSEB engineers op veel terreinen worden ingezet. We werken op maat en flexibel aan uw projecten. SSEB engineers kennen hun klanten en weten waar ze meerwaarde kunnen leveren. Bij grote projecten kunnen zij het projectmanagement van u overnemen of zitting nemen in multidisciplinaire teams.

SSEB engineers bijten zich graag vast in complexe technische vraagstukken. Snellere marktintroducties, een hogere productiecapaciteit, procesoptimalisatie, meer rendement, … het zijn alle vragen die u aan SSEB voor kunt leggen. Ook voor de turnkey oplevering van machines, gereedschappen, tooling en finale producten, kunt u SSEB inschakelen. De productie gaat in samenwerking met SSEB Systems. Deze tak van SSEB werkt samen met betrouwbare leveranciers en partners.

Wilt u weten wat SSEB kan betekenen voor bedrijven in de energie sector? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Belt u ons voor een afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.