Industriële automatisering

SSEB kan u bij industriële automatisering van A tot Z van dienst zijn. Van concept, projectmanagement, engineering tot en met de installatie, montage en service.

In de productie- en procesindustrie zorgt industriële automatisering voor efficiency en effectiviteit. Belangrijk, want met een tekort aan technisch personeel is werken aan een sterke concurrentiepositie zonder automatisering niet mogelijk. Bij grote en kleine productiebedrijven neemt de complexiteit van processen alleen maar toe.

Industriële automatisering kan grote kostenbesparingen opleveren, maar levert nog veel meer voordelen. Zo kan industriële automatisering de snelheid waarop productieprocessen worden omgesteld verhogen. Op deze manier kan sneller ingespeeld worden op veranderingen in de markt. Erg belangrijk in een tijd waar de ‘time-to-market’ het verschil tussen succes en falen kan betekenen.

Nieuw productieproces of verbetering van een bestaand proces?

SSEB engineers werken voor grote en kleine industriële bedrijven in diverse sectoren aan grote en kleine automatiseringsprojecten. Hierbij kan het gaan om de automatiserings- en besturingssystemen van nieuwe productieprocessen, maar ook om aanpassingen of verbeteringen aan bestaande productieprocessen.

In procesautomatisering, PLC programmeren (Programmable Logic Controllers) en Process Control Systems (PXS/DCS), zijn de SSEB engineers helemaal thuis. Ze beschikken over up-to-date theoretische kennis, gebruiken state-of-the-art software en hebben ervaring in de dagelijkse praktijk van diverse sectoren.

SSEB engineers zijn resultaatgericht ingesteld; we hanteren directe lijnen tussen u en onze engineers én wij zijn regelmatig op de werkvloer van onze klanten te vinden.

Flexibel en op maat werken aan automatiserings- en besturingssystemen

Afhankelijk van uw vraag stelt SSEB een team voor u samen. SSEB kan u bij industriële automatisering van A tot Z van dienst zijn. Van concept, projectmanagement, engineering tot en met de installatie, montage en service.

SSEB werkt graag mee aan een vergaande integratie van alle besturings- en automatiseringssystemen, PLC en andere applicaties. Ook aan koppelingen met andere processen zoals uw voorraadbeheer of administratie. Deze totale integratie maakt het voor u mogelijk om altijd een actueel inzicht te hebben en tijdig bij te kunnen sturen.

Bekend met uw proces

SSEB staat bekend om de unieke kennis van de processen bij haar klanten. De engineers kennen de bedrijfs- en productieprocessen die specifiek zijn voor de sector en verrichten uitgebreid vooronderzoek om klantspecifieke bedrijfs- en productieprocessen te leren kennen. SSEB is ook op de hoogte van milieu-eisen, van specifieke voorschriften in uw branche en kent in grote lijnen al de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat. Dit is niet zomaar een meerwaarde van SSEB. De grote klantenkennis en klantenbetrokkenheid wordt alle SSEB engineers aangeleerd. Een belangrijke manier om deze meerwaarde daadwerkelijk te realiseren is de directe lijn tussen klant en engineer. Daarbij hoort ook het nadrukkelijk communiceren van uw doelstellingen.

Automatisering door SSEB engineers?

Wilt u meer informatie over onze manier van werken? Of meer weten over onze ervaring binnen specifieke sectoren of op specifieke projecten? Onze engineers maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Neemt u contact met ons op?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.