Engineering van dieptrekgereedschappen

SSEB: Engineering specialist in grote dieptrekgereedschappen

Het engineeren van dieptrekgereedschappen is een specialisatie van SSEB, de ervaring en kennis op dit terrein is ongekend groot. De SSEB engineers zijn met name gespecialiseerd in de engineering van grote dieptrekgereedschappen.

Tooling engineering van dieptrekgereedschap betekent bij SSEB de engineering, automatisering en IT van dieptrekgereedschappen van ontwerp tot en met de productie voorbereiding. Ook het gehele projectmanagement kan aan SSEB uit handen worden gegeven. Elke expertise op het gebied van gereedschap engineering kan bij SSEB op maat worden ingekocht.

SSEB en Autoform: profiteer van jarenlange ervaring en materialenkennis
Tijdens de ontwikkeling van dieptrekgereedschap werken SSEB engineers met AutoForm voor simulaties, maakbaarheidsanalyses of haalbaarheidsstudies en methodeplanning. Met AutoForm kan snel en eenvoudig de haalbaarheid van onderdelen en processen beoordeeld worden en kan de vorm, het materiaalgebruik en de kosten bepaald worden.

De kennis van Autoform binnen SSEB is van zeer hoog niveau. Echter alleen kennis is onvoldoende. De ervaring en praktijkkennis zorgen ervoor dat de SSEB engineers de resultaten van onderzoeken en berekeningen ook goed weten te interpreteren.

Ook profiteren SSEB klanten van concepten en ervaringen van eerdere simulatie projecten én van eerdere fasen. Zo is in vele jaren een enorm grote materiaalkennis opgebouwd. De resultaten van de sheet metal forming simulaties worden in AutoForm opgeslagen en kunnen direct en eenvoudig in vervolgfasen worden benut. Op die manier profiteert de klant van de voordelen van simulatie engineering:

– kosten- en tijdbesparing
– kwaliteit optimalisatie
– maximaliseren van efficiëncy en productiviteit

Projecten dieptrekgereedschappen
Op onze website presenteren we u een aantal voorbeelden van tooling projecten die we hebben uitgevoerd.

Tooling engineering van dieptrekgereedschap uitbesteden aan SSEB?
Zoekt u een zeer ervaren en deskundige partner op het gebied van tooling engineering van (grote) dieptrekgereedschappen? Kom dan beslist een keer kennis maken met onze engineers. Ze zullen u snel overtuigen van de enorme expertise van SSEB op dit terrein. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.