Machine engineering

Kies SSEB als het anders moet

SSEB engineers worden ingezet bij de engineering van nieuwe machines, speciaalmachines en het doorontwikkelen van bestaande machines. Niet klakkeloos! Onze engineers kunnen heel goed luisteren, kennen de specifieke uitdagingen van diverse branches en realiseren zich zeer goed dat uw machines moeten voldoen aan drie belangrijke eisen: kwaliteit, prijs én prestatie.

Innovatief en efficiënt in machine engineering

Door de SSEB engineers al vroeg bij uw denkproces te betrekken worden vaak slimme oplossingen bedacht die perfect aansluiten bij uw eisenpakket en de huidige normen. Slimme oplossingen die een hoog rendement op uw investering realiseren. Zo bekijken de SSEB engineers bij machine engineering altijd of er standaardmachines zijn die met slimme aanpassingen een optimale oplossing bieden tegen lagere kosten.

Het pragmatisch en resultaatgericht engineeren van machines

SSEB engineers staan in rechtstreeks contact met de klant en zijn daar ook regelmatig op de werkvloer te vinden. Ze werken graag met uw eigen team samen. Bij SSEB vinden we de korte lijnen en kennis van uw praktijk namelijk essentieel om pragmatisch en resultaatgericht voor u te kunnen werken.

Slim in machine engineering

Slimme oplossingen komen tot stand door creatief nadenken, up-to-date vakkennis én met de hulp van state-of-the-art 3D CAD software zoals Catia, Siemens NX (waaronder ook de module Progressive Die Design), Siemens PLM AutoForm en EPLAN.

Bij engineering van machines voert SSEB alle benodigde onderzoeken, analyses en berekeningen uit en laat u de resultaten en tekeningen zien. Wij geloven dat een intensieve samenwerking, transparantie en het delen van kennis leidt tot een veel beter resultaat en een lange samenwerking.

speciaalmachine-productieautomatisering-machinebouw-turnkey-ontwikkeling-engineering-sseb-smart-solutions-engineering-boxmeer-machine-engineering-proces-automatisering
Turnkey machinebouw

Het daadwerkelijk bouwen van speciaalmachines, nieuwe machines, aanpassingen aan bestaande machines en het koppelen van machines zijn activiteiten van SSEB Systems, de andere tak van SSEB. Na engineering kunt u dus vertrouwd en in één hand ook deze werkzaamheden aan ons uitbesteden. Flexibel en op maat ontzorgt SSEB haar klanten turnkey; van idee, machine engineering, machinebouw tot en met machineonderhoud. Inclusief projectmanagement. Lees hierover meer op de pagina Machinebouw.

Machine engineering door SSEB?

Als u zoekt naar een partner met veel kennis en ervaring in engineering van machines dan nodigen wij u graag uit kennis te komen maken met onze engineers. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.