Process engineering

Maak kennis met de process engineers van SSEB

De process engineers van SSEB zijn actief in diverse sectoren en worden ingezet voor het ontwerpen, analyseren, monitoren en verbeteren van processen en installaties. De SSEB process engineers staan dicht bij de praktijk. Ze blijven niet aan de tekentafel zitten maar bekijken samen met uw medewerkers of collega’s, op de werkvloer, uw wensen en eisen.

Bij SSEB staat u altijd in direct contact met onze process engineers. Wij hebben de ervaring dat korte lijnen en veel kennis van uw praktijk en specifieke wensen, tot slimmere en snellere oplossingen leidt.

Process engineering van A tot Z

SSEB process engineers helpen bedrijven bij het bedenken en ontwerpen van nieuwe procesinstallaties en bij het aanpassen van bestaande systemen. SSEB bekijkt uw wensen technisch en procesmatig. De SSEB process engineers kunnen u daarbij op maat ondersteunen. Op onderdelen of vanaf concept, ontwerp, haalbaarheidsstudies tot en met de detail engineering en eventueel zelfs, in samenwerking met de SSEB partners, tot en met de bouw, de inbedrijfsname en het onderhoud. Turnkey.

Software voor process engineering

Tijdens het gehele proces kunnen onze process engineers sparren en taken uitbesteden aan andere SSEB engineers, zoals de mechanical engineers. De SSEB engineers maken op alle fronten gebruik van state-of-the-art 3D CAD software. Er is veel ervaring in het werken met Catia, Siemens NX (waaronder ook de module Progressive Die Design), Siemens PLM, AutoForm en EPLAN.

Vragen over process engineering?

Wilt u weten of uw proces slimmer kan of moet u voor uw klanten een nieuw proces opzetten? Praat dan eerst eens met een SSEB process engineer en ervaar de kennis en ervaring. Bel of mail ons even voor een vrijblijvende afspraak!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.