Kunststof prototype

Hoogwaardige prototyping

SSEB ontwikkelt en engineert producten, gereedschappen en machines. Een belangrijk onderdeel daarbij is het maken van prototypes van hoge kwaliteit waarmee zinvol getest kan worden, zoals een kunststof prototype. Het materiaal is bij het maken van prototypes van wezenlijk belang. Naast 3D metaal printen kan SSEB ook 3D kunststof printen. Dit is met verschillende kunststof soorten mogelijk.

Materialenkennis van SSEB

Als geen ander kent SSEB de eigenschappen van verschillende materialen. Wij kunnen u perfect adviseren over de kunststof soort die voor uw prototype het meest geschikt is. De SSEB engineers begrijpen dat snelheid en lage kosten voor u belangrijk zijn en zullen u daarin goed adviseren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het prototype. U moet tenslotte wel betrouwbaar kunnen testen met uw prototype. Maar misschien liggen uw eisen anders omdat u het prototype alleen gaat gebruiken voor demonstraties of om aan potentiële gebruikers te tonen.

Een kunststof prototype

SSEB engineert in 3D en houdt al tijdens de ontwikkeling rekening met de maakbaarheid van een product en de kostprijs. Tijdens dit proces denken onze engineers uiteraard ook al na over de beste manier om het prototype te maken als het zover is. Het maken van een prototype is een zeer belangrijke stap in het ontwikkelen van de uiteindelijke versie van het product. Het maken van een prototype helpt bij het ontwikkelen van de structuur, de functie en de uitstraling van het eindproduct. Het 3D printen van een kunststof prototype kunt u met een gerust hart uitbesteden aan SSEB. SSEB werkt voor klanten vanaf de ideefase tot en met de productie. We werken flexibel en op maat mee aan innovaties en de ontwikkeling van nieuwe producten. Die brede kennis komt ook bij prototyping goed van pas.

Kunststof prototype laten maken door SSEB?

Onze engineers vertellen u graag alles over de mogelijkheden omtrent het maken van een kunststof prototype. Belt of mailt u even voor een afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.