Gereedschap testen

Tooling testing

Zodra het wenselijk is om ontwikkelde gereedschappen te testen, gaan de SSEB engineers het prototype testen op een geschikte testinstallatie.

SSEB is zeer goed bekend in de wereld van tooling en werkt met heel veel gereedschapmakerijen samen. Zo besteden zij geregeld de tooling engineering uit aan SSEB en kan SSEB op haar partners een beroep doen als het gaat om het testen van gereedschappen.

Uiteraard is de keuze voor een partner voor de test een keuze die vooral wordt gebaseerd op het soort gereedschap en de testinstallatie die een partner ter beschikking heeft.

Bij het testproces wordt ook de klant nauw betrokken. Niet alleen worden de testresultaten gedeeld en besproken, de klant staat ook regelmatig naast de SSEB engineer bij de testinstallatie.

Tijdens het testen wordt natuurlijk bekeken of het gereedschap aan alle eisen die in het vooronderzoek zijn vastgelegd, voldoet.

SSEB uw partner voor tooling?

Zoekt u een zeer ervaren en deskundige partner op het gebied van tooling? Voor volg-, snij- en buiggereedschappen, transfergereedschappen, dieptrekgereedschappen of vormgereedschappen? Kom dan beslist een keer kennis maken met onze engineers. U zult snel overtuigd zijn van de unieke expertise van SSEB op het gebied van tooling. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak?

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.