Kantoorhond Joe - SSEB Smart Solution Engineering Boxmeer

2018... een SucSSEBvol jaar!

De SSEB engineers werkten in 2018 aan meer dan 150 projecten. Het was een jaar met veel innovatieve en fijne samenwerkingen. Ook mochten we veel nieuwe klanten, medewerkers, stagiaires en zelfs onze kantoorhond Joe verwelkomen.

Een terugblik op een aantal projecten:

  • We ontwikkelden een assembly mal met in-proces controle en borging, een oplossing voor een efficiënte en foutloze assemblage van een veiligheidshamer.
  • We werkten aan verschillende projecten waarbij AutoForm een grote rol speelden. Zoals simuaties voor front en rear skid plates (geïntegreerde beschermplaten voor bumpers) van verschillende modellen uit de Jaguar Land Rover (JLR) groep.
  • Het verbeteren en automatiseren van het productieproces van een ‘kotflügel halter’ (spatbordhouder). Om dit te realiseren moest, naast vormgereedschap, een transfersysteem gebouwd worden voor een bestaande pers.
  • We ontwikkelden een speciaalmachine waarmee het opruwen van een rubberstrook (onderdeel van de rakel) geautomatiseerd werd. SSEB verzorgde het hele project:  van de ontwikkeling en engineering van de speciaalmachine tot het bouwen en inbedrijfstellen.  Inclusief het programmeren van de software en het assembleren van de besturingskast.

De laatste weken van 2018 zijn we druk met diverse projecten die we begin 2019 zullen afronden. Onze hal staat vol met gereedschappen en machines waar op dit moment hard aan gewerkt wordt.

We hebben zin in het nieuwe jaar! En namens het hele SSEB team, wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Graag tot ziens in 2019!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.