Geautomatiseerde verpakkingslijn op maat voor Trayco®

In samenwerking met Pack International heeft SSEB een geautomatiseerde verpakkingslijn ontwikkeld, inclusief besturingskast, voor het verpakken van draadgoten.

Trayco® is een Belgische KMO, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve kabeldraagsystemen, waaronder draadgoten. SSEB heeft voor hen een geautomatiseerde verpakkingslijn op maat gemaakt. Deze is volledig aangepast op de bestaande productieprocessen binnen Trayco®.

De draadgoten worden gezet en vervolgens op de verpakkingslijn gelegd, waarna deze met een voetpedaal in werking wordt gezet. Middels de verpakkingslijn worden de draadgoten met drie banden omsnoerd en zo tot bundel gevormd. De omsnoermachine is geïntegreerd in de verpakkingslijn.

Binnen de verpakkingslijn is het mogelijk om diverse formaten bundels draadgoten te verpakken. Met een bundelbreedte van minimaal 130 mm tot maximaal 750 mm en een bundelhoogte van minimaal 35 mm tot maximaal 550 mm. Ook kan er gewerkt worden met verschillende formaten draadgoten, wat de verpakkingslijn zeer flexibel inzetbaar maakt. Er kunnen twee operators tegelijk aan de verpakkingslijn werken.

Veel productieve uren gewenst Trayco®!

Meer informatie over Pack International vind je op: www.packinternational.eu

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.