Smart Solution Engineering Beugen wordt Smart Solutions Engineering Boxmeer! In september is het zover: wij verhuizen naar een nieuw pand in Boxmeer.

SSEB bijna klaar voor de toekomst

Smart Solution Engineering Beugen wordt Smart Solutions Engineering Boxmeer!

In september is het zover: wij gaan Beugen verlaten en verhuizen naar het nabijgelegen Boxmeer. Zeven jaar geleden begon SSEB op het Transportcentrum in Beugen. Sindsdien is er veel gebeurd.

De groei van SSEB
In 2010 richtte Frank Hubers Smart Solutions Engineering Beugen (kortweg: SSEB) op. Een engineersbureau gespecialiseerd in product- en procesontwikkeling, voor met name de automotive industrie.

Toen begonnen met drie medewerkers, ondertussen is SSEB gegroeid naar dertien medewerkers. En SSEB groeide niet alleen wat betreft medewerkers, maar ontwikkelde zich ook verder in verschillende branches (zoals aerospace) en breidde haar werkzaamheden uit. Zo mag SSEB zich sinds 2013 ook machinebouwer noemen.

Saxe Gotha
Al deze ontwikkelingen hadden tot gevolg dat SSEB in het kantoor in Beugen uit haar jasje groeide. Tijd voor een volgende stap: een nieuw kantoorpand in Boxmeer.  Het nieuwe pand is ontworpen door Ebert van Rooij van architectenbureau Van Rooij uit Boxmeer. Het nieuwe pand van SSEB is gevestigd op industrieterrein Saxe Gotha, ideaal gelegen, vlakbij de A73.

In het nieuwe pand is volop kantoor- en vergaderruimte. Daarnaast bevindt zich een grote hal in het pand. In deze hal kan SSEB haar machinebouwactiviteiten nog verder uitbreiden.

Toekomst
Deze verhuizing heeft natuurlijk gevolgen voor onze naam: Smart Solutions Engineering Beugen wordt Smart Solutions Engineering Boxmeer. Met deze naam, en het nieuwe pand, is SSEB klaar voor de toekomst.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.