Aerospace engineering: SSEB ontwikkelde verschillende onderdelen voor een vliegtuigmotor. Het gereedschap werd getekend en geleverd aan de opdrachtgever.

Aerospace engineering: onderdelen van een vliegtuigmotor

Opdrachtgever:  is specialist op het gebied van co-design, vervaardigen, repareren en verbeteren van hoogwaardige vliegtuig onderdelen.

Toegepaste expertises: Simulatie Autoform, Maakbaarheidsstudie, Methode planning, Engineering, Tooling engineering, Proces engineering, Gereedschapsbouw, Vooronderzoek

Voor deze opdrachtgever heeft SSEB verschillende onderdelen geëngineerd voor een vliegtuigmotor van een aantal kleinere vliegtuigen, zoals businessjets. Deze onderdelen moesten samen een samenstelling vormen.

Aerospace engineering
We begonnen met het bepalen van het productieproces. Hierna werd het gereedschap getekend en geleverd aan de opdrachtgever. De onderdelen voor deze vliegtuigmotor bestonden uit verschillende materialen. De volgende materialen werden gebruikt:

– Inconel 718 (SIM 625). Dikte: 0.60 mm
– SS321. Dikte: 1.0 mm
– SS321. Dikte: 0.80 mm

In de praktijk werd getest hoe de materialen reageerden. Hierna werden de eigenschappen van de materialen ingevoerd in Autoform.

Aerospace engineering: SSEB ontwikkelde verschillende onderdelen voor een vliegtuigmotor.
Het engineeringsteam van SSEB, Smart Solutions Engineering Boxmeer
Aerospace engineering: SSEB ontwikkelde verschillende onderdelen voor een vliegtuigmotor.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.