SSEB Systems Transfersysteem FLX, een uniek automatiseringssysteem voor bestaande hydraulische persen en 3D laser snijmachines.

Lancering SSEB Systems Transfersysteem FLX op DBMD 2019

Het flexibele automatiseringssysteem voor hydraulische persen en 3D lasermachines

Veranderingen in arbeidsregels en ontwikkelingen op de markt kunnen aanleiding zijn om hydraulische persen en 3D lasermachines te automatiseren, om zo rendabel te blijven. Zo worden producten bijvoorbeeld te zwaar of zijn er te weinig mensen om het handmatige werk te verrichten. Of u wilt slimmer werken door bestaande gereedschappen op uw pers te gaan automatiseren. Dit wordt nu mogelijk met het unieke, innovatieve product van SSEB: SSEB Systems Transfersysteem FLX.

SSEB Systems Transfersysteem FLX is een automatiseringssysteem voor hydraulische persen en 3D lasermachines. Met het systeem kunnen platines en halffabricaten automatisch ingelegd, doorgelegd en uitgehaald worden. SSEB Systems Transfersysteem FLX  is geschikt voor elke bestaande hydraulische pers en zeer flexibel. Uniek is ook dat door middel van een joystick het systeem door een operator eenvoudig te programmeren is.

Bezoek SSEB op De Brabantse Metaaldagen. Wij lanceren SSEB Systems Transfersysteem FLX, een uniek automatiseringssysteem voor bestaande hydraulische persen.

Bezoek ons op De Brabantse Metaaldagen
Meer weten over dit flexibele automatiseringssysteem? Bezoek ons dan van 10 t/m 12 april op De Brabantse Metaaldagen, in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Hier zullen we SSEB Systems Transfersysteem FLX  introduceren. U kunt ons bezoeken op stand B130.

Nog geen kaartjes? U kunt zich hier gratis registeren of neem contact met ons op voor een afspraak. 

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.