Jaaroverzicht 2020: een bijzonder en bewogen jaar

SSEB kijkt terug op een bijzonder en bewogen jaar. Terwijl we allemaal zoveel mogelijk thuis aan het werk waren, hebben we maar liefst 130 projecten afgerond voor 40 verschillende klanten. Een overzicht van onze hoogtepunten van het afgelopen jaar:

⦁ Voor opdrachtgever Van der Valk systemen kregen we de vraag om een aantal modules van een bestaande machine te vervangen én een aantal nieuwe modules te ontwikkelen. Lees hier meer over dit project.

⦁ In samenwerking met SIXPAK B.V. werken we aan een speciaalmachine die gehaktballetjes en falafel geheel automatisch vanuit de frituurlijn sorteert, controleert, en met het gewenste aantal in schaaltjes naar de traysealer transporteert.

⦁ Ons eigen SSEB Systems Transfersysteem FLX werd steeds verder doorontwikkeld. Vanwege vertrouwen in het transfersysteem is er ook een mooie samenwerking tot stand gekomen met Pack International. Zij hebben ons transfersysteem in hun assortiment opgenomen.

⦁ Onze montagehal werd voorzien van een extra verdieping. Deze extra werkruimte wordt gebruikt om door onszelf ontwikkelde speciaalmachines en modules te bouwen maar ook het bouwen van build-to-print modules en besturingskasten.

⦁ Tot slot vierden we in 2020 ook het 10-jarig bestaan van SSEB! Mooi om even terug te blikken op de afgelopen 10 jaar.

Namens het hele team van SSEB wensen we u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.