Mijn naam is Rogér de Boer en ik ben Mechatronisch engineer bij SSEB. Ik werk bij SSEB sinds 2 januari 2017.

Even voorstellen:  Rogér de Boer

Wie: Rogér de Boer
Werkzaam bij SSEB sinds: januari 2017
Functie: Mechatronisch engineer

Mijn naam is Rogér de Boer en ik ben Mechatronisch engineer bij SSEB. Ik werk bij SSEB sinds 2 januari 2017. Ik ben vorig jaar voor de zomer afgestudeerd van de opleiding Mechatronica aan de Fontys in Venlo. Dit is mijn eerste fulltime baan, hiervoor heb ik alleen bijbaantjes gehad.

Ik heb voor SSEB gekozen omdat ik hier de mogelijkheid krijg om de dingen die ik geleerd heb tijdens mijn opleiding in de praktijk uit te voeren. Verder vind ik het fijn om bij een kleiner bedrijf te werken zodat je beter geholpen wordt in het leerproces. Er is meer persoonlijke aandacht dan in een groot bedrijf, waar je veel zelf moet uitzoeken.

Mijn werk houdt in: het ontwerpen, opbouwen, testen en in bedrijf stellen van machines. Momenteel ben ik ook veel bezig met het tekenen en uitwerken van knip- en trekgereedschappen.

Het leukste aan mijn werk vind ik de de afwisseling in de opdrachten. De ene dag kun je bezig zijn met het ontwerpen of uitwerken van een gereedschap en de volgende dag kun je in de werkplaats bezig zijn met het opbouwen of aanpassen van andere projecten.

In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen, uit met vrienden, en vind ik het leuk om festivals te bezoeken.

 

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.