Hallo, mijn naam is Monica Peters en sinds 1 maart 2017 werk ik bij SSEB als administratief medewerker.

Even voorstellen: Monica Peters

Wie: Monica Peters
Werkzaam bij SSEB sinds: maart 2017
Functie: Administratief medewerker

Hallo, mijn naam is Monica Peters en sinds 1 maart 2017 werk ik bij SSEB als administratief medewerker. Voor ik begon bij SSEB ben ik 3 jaar werkzaam geweest als administratief medewerker bij de IrisZorg in Nijmegen. IrisZorg biedt zorg voor inwoners van Nijmegen met complexe problematiek. Voor de IrisZorg ben ik 15 jaar stewardess geweest bij de KLM.

Wegens een reorganisatie bij Iriszorg moest ik daar weg. Enige tijd daarna werd ik gebeld door Wilma Hubers, ook werkzaam bij SSEB. Zij vertelde mij dat ze bij SSEB een administratieve kracht zochten, en of ik geïnteresseerd was. Het leek mij erg leuk om bij SSEB te werken, en de functie sprak mij ook aan. Ik ben toen een paar keer op gesprek geweest en aangenomen!

Ik ondersteun mijn collega Michel Ströher met de administratieve taken zoals: nieuwe orders invoeren, inkoopopdrachten invoeren, facturatie voorbereiden, telefoon opnemen en doorverbinden, transport regelen met BB expres, aanvragen sturen na diverse leveranciers enz.

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling in de werkzaamheden en dat ik een hele nieuwe branche leer kennen. Een echte mannenwereld met veel technische benamingen. Ik vind het altijd leuk en leerzaam om nieuwe dingen te leren.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, lezen, met vriendinnen afspreken om bij te kletsen in Nijmegen of gewoon thuis met een wijntje erbij. Genieten van thuis en vrij zijn samen met man en kinderen.

 

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.