Mijn naam is Maikel Berendsen en sinds kort ben ik werkzaam bij SSEB als Sales Engineer. Ik richt mij o.a. op New Business Development.

Even voorstellen: Maikel Berendsen

Wie: Maikel Berendsen
Werkzaam bij SSEB sinds: mei 2017
Functie: Sales Engineer

Goedendag, mijn naam is Maikel Berendsen en sinds kort ben ik werkzaam bij SSEB als Sales Engineer. In deze rol zal ik mij richten op het verbeteren van de salesprocessen en New Business Development. Tevens zal ik mij bezighouden met de marketingactiviteiten van het bedrijf.

Na mijn studies Autotechniek en Bedrijfskunde, heb ik werkervaring opgedaan bij Tegema en Fokker Landing Gear. Ooit begonnen als Mechanical Engineer bij Tegema, waar ik aan een project voor en bij VDL Bus & Coach werkte. Vervolgens bij Fokker Landing Gear via verschillende (engineering) functies doorgegroeid tot Program Lead. In die laatste rol was ik verantwoordelijk voor de Apache, Dash-8 en F-35 LG programma’s, waarbij ik onze klanten Boeing en UTC Aerospace Systems intern vertegenwoordigde.

In mei dit jaar ben ik, na bijna 6 jaar binnen een groot concern gewerkt te hebben, begonnen bij SSEB. Voor mijn volgende uitdaging was ik op zoek naar een klein en ambitieus bedrijf, waar zowel ikzelf als het bedrijf zou kunnen groeien. Deze uitdaging heb ik uiteindelijk bij SSEB gevonden en met beide handen aangegrepen. Vanaf de oprichting in 2010 is SSEB alsmaar groeiende en ik ben blij daar nu deel van uit te mogen maken.

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te sporten. Jarenlang in de selectie gevoetbald, maar inmiddels iets recreatiever met een aantal vrienden in een seniorenelftal. Ook probeer ik af en toe ook nog wat tijd vrij te maken om te mountainbiken en te hardlopen. Verder houd ik van een lekker hapje eten en gezellig wat te drinken.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact op via 0485 361 025 of info@sseb.eu.